Bäst blev just ännu bättre

Wepartner har ett av Sveriges starkaste egna nätverk av kompetens inom löneadministration och HR. Dessutom arbetar vi med ett 30-tal externa rekryteringsbyråer – utvalda för sina styrkor och inriktningar.

Wepartner Lön & HR arbetar på två sätt för att hitta just den person och kompetens ni behöver för att stärka upp ert HR-arbete och er löneadministration. Vi utgår från ett starkt eget nätverk av kandidater som vi byggt upp under 11 år, och en förståelse för de olika skilda rollerna inom dessa områden. Vid behov når vi också ut till det 30-tal rekryteringsbyråer vi jobbar med, för att säkerställa att vi snabbt kan hitta precis rätt profil.

Bland våra partnerföretag märks till exempel Meritmind, Amendo, Vindex och Academic Search – samt en rad nischade rekryteringsföretag utvalda för sin expertis inom ett visst segment. På så sätt når vi både brett och djupt och kan leva upp till vårt löfte: En motpart – hela konsultmarknaden.

Vårt erbjudande

Vi hjälper företag att rekrytera på två olika sätt – en fullskalig rekrytering eller det vi kallar för ”nätverk och know-how”. Här nedanför kan du läsa vad som passar er bäst.

Fullskalig rekrytering

Vi hittar bästa möjliga rekryteringslösning bland våra partners och hjälper er att genomföra en rekrytering från ax till limpa. Vi genomför search av kandidater, arrangerar intervjuer, genomför tester, tar referenser och allt annat som krävs för att placera rätt person och rätt profil på rätt position.

Nätverk och know-how

Många företag har redan en process för att genomföra rekryteringar. Det som saknas är rätt kandidater. Vi erbjuder därför en rekryteringstjänst där du köper vårt nätverk, vårt know-how och vår tid för att hitta rätt kandidat för anställning. Du sköter själva rekryteringsprocessen i egen regi – intervjuar, gör tester och tar referenser. Wepartner lön & HR erbjuder en smidig process med en single point of contact – och väljer ut rätt profiler för era behov.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

BARBARA LIDHOLT, PARTNER LÖN & HR
+46 765 259 047
barbara.lidholt@wepartner.se