Två unika nätverk blir ett

Vi vill hjälpa kunder och kandidater att hitta varandra, stärka varandra och växa med varandra. Och att ha kul ihop, så klart. För att göra det måste vi känna både konsulterna och deras behov samt företagen och deras utmaningar.

Wepartner Lön & HR samlar två unika nätverk inom löneadministration och HR-kompetens. Barbara Lidholt har ägnat de senaste 15 åren åt att bygga affärsområdet Lön & HR på såväl Poolia som på Wise Professionals. Samtidigt har hon byggt ett stort nätverk av kompetens, samt en djup förståelse kring de olika rollerna och hur de behövs för att stärka affären och få bolagen att fungera. Och det är en förutsättning för att kunna matcha rätt person med rätt uppdrag och roll.

Wepartner har under de senaste åren knutit till sig ett 30-tal partnerföretag, rekryteringsföretag utvalda för sin expertis inom ett visst segment inom Finance, HR och Löneadministration. Genom att nå ut i detta ’nätverk av nätverk’ kan Wepartner snabbt hitta rätt kompetens och profil.
Tillsammans skapar vi nu Wepartner Lön & HR – en plattform för alla som verkar inom HR-sektorn och inom löneadministration.

Som ett av våra partnerföretag får du ytterligare en värdefull kanal för din verksamhet. I och med att vi har hand om kundkontakt och avtalsskrivning kan våra partnerföretag också frigöra tid och resurser till sin övriga verksamhet.

Söker du kompetens – eller är du kompetensen – så kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa varandra!

Barbara Lidholt

PARTNER LÖN & HR
+46 765 259 047 barbara.lidholt@wepartner.se